18 november 2009

Rolig dag :D

Jätte kul hos Fredrik, nu är en kompis där också :D Red stampe för Fredrik idag! Tycker han kändes fin och det är på rätt spår :)

Åkte till Solla efter det och red en 5åring efter Cornetto-mowgli som har 8-8 i hoppning vid 3års testen! Hon är väldigt speciell, men jag lyckades nog träffa en bra dag att rida. Hon är rätt istadig och sparkar rätt mycket. Hoppade henne några språng också. Malin som äger henne är sjuk så red henne åt henne :)

Efter det cyklade jag till Johanna för att rida Royale, vi red ute på ridbanan. Det är tur man är hästgalen som stället upp och rida i regnet :) Royale har blivit rätt stadig i formen i traven och galoppen faktist, börjar hitta mer balans och kommit igång mer framåt. Roligt :) Lite dum vid in/utgång till ridbanan då han gärna bockar och vill gå ut. hmm, det får han inte lära sig den busen :)

Nu ska jag även tävla Irish den 29 nov på KM i hoppning, 1m. inte tävlat eller ridit honom sedan midsommar då han tävla sist och var felfri i båda klasserna 90, 1m :) Ska hoppträna honom på torsdag för Larsa! Han är väldigt enkel och okomplicerad att hoppa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar